Home motion

De tijd ligt nog niet eens zo ver achter ons dat we alles met de hand deden: zonnescherm intrekken, rolluiken laten TaHoma: de schakel tussen u en uw woning zakken, de garagepoort openen en zoveel meer. Toen kwam Somfy met de elektrische aandrijving voor deze voorzieningen. Eerst aangestuurd met een simpele wandschakelaar, later gevolgd door afstandsbediening met radio besturing RTS (Radio Technology Somfy) en io-homecontrol®. Technologie is inmiddels onderdeel geworden van ons dagelijks leven. Het comfort van klimaatregeling in de auto, mobiel internetten, interactieve televisie, het past allemaal in ons leefpatroon. En dat geldt ook voor huisautomatisering. Somfy heeft daar een zeer geavanceerd en tegelijkertijd uiterst overzichtelijk concept voor ontwikkeld: Home Motion.

tahoma_iphone_ipad

Wat is Home Motion

Home Motion Met Home Motion by Somfy haalt u automatische besturing in huis die alle elektrisch aangedreven producten op commando laat werken. En dat ook nog eens draadloos, waardoor het systeem zeer eenvoudig en onbeperkt modulair uit te breiden is met andere toepassingen. Zonder te hoeven investeren in de aanleg van bekabeling

TaHoma

Home Motion en TaHoma Dit is een optionele uitbreiding van Home Motion die het mogelijk maakt uw woning ook tot ver van huis te monitoren. Simpelweg door in uw eigen Home Motion systeem in te loggen via Internet met behulp van laptop, tablet of smartphone. De TaHoma box bij u thuis voert in combinatie met io-homecontrol al uw commando’s uit, waar ter wereld u ook bent. En het resultaat van uw opdrachten krijgt u onmiddellijk te zien op uw beeldscherm.

home-motion

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.