EasyClick

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven!

EasyClick is het meest vriendelijke systeem om te monteren binnen onze raamdecoratie collectie. De EasyClick kunt u namelijk monteren op het kozijn zonder te boren of schroeven. Het systeem bestaat uit een aluminium frame waarin een raamdecoratie product zoals een plissé, Duette® Shades of jaloezie geplaatst kan worden. Het frame wordt rechtstreeks met een magneetband op uw kozijn geplaatst. Easyclick, de perfecte oplossing voor kunstof of aluminium kozijnen.

z17

Het voordeel van de EasyClick

EasyClick, perfecte partner voor uw al uw kunstofkozijnen. Easyclick, eenvoudig te verwijderen. Wanneer u de ramen wilt wassen, haalt u de EasyClick eenvoudig los; deze zit met een magneetband op uw kozijn bevestigd. Zo kunt u zonder enige hinder uw ramen wassen. Na het wassen, klikt u de EasyClick weer gemakkelijk en snel tegen het raam.

Plissé modellen voor de EasyClick

Het plissé model kunt u openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. Het EasyClick systeem voor Plissé en Duette® Shades is leverbaar in een aantal verschillende modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld de plissé verkrijgen in top-down model. Bij deze uitvoering kunt u het systeem van bovenaf naar beneden openzetten of sluiten. Maar ook het top-down bottom-up model is mogelijk. Bij deze uitvoering kunt u het systeem zowel van boven als vanaf beneden openzetten of sluiten. Hierdoor “zweeft” het stofpakket als het ware in het midden.

z18

Eindeloos veel kleuren Jaloezie- en PlisséEasyClick

Een eindeloos scala aan kleuren. Of u nu kiest voor een Plissé- of een  Jaloezie EasyClick. U kunt uw Plissé of Jaloezie openen en sluiten door middel van een transparante handgreep. Het tuimelen van uw Jaloezie kan door middel van een tuimelstang. Het EasyClick systeem voor de jaloezie is mogelijk met 25 mm brede lamellen. Highteck techniek : EasyClick kan ook op een deur of schuin raam geplaatst worden.

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.