Plissé & Duette® gordijnen

Plissés , elegant en functioneel

De Plissé is een elegant en functioneel raamdecoratie product. Door speciale coatings hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking. De smalle plooibreedtes van de plissés zijn zeer geschikt voor plaatsing in ramen met smalle kozijnen. Ook , draaikiepramen, lichtkoepels, lichtstraten en serredaken kunnen bekleed worden met plissés. De plisséstof is verkrijgbaar in transparante, semi-transparante (lichtdoorlatende) en verduisterende stoffen.

Easy click systeem voor montage zonder boren. Easy click word in het kunststof/houten kozijn geplakt.

14457496_1285320271502578_1648464105372801651_n

Plissés op maat voor iedere raamsituatie

Voor bijna ieder raamtype en elke wens is er wel een Plissé model op maat. U kunt er voor  kiezen om uw Plissé van boven naar beneden te sluiten, net zoals bij een rolgordijn. Of juist andersom. U kunt in het midden van uw raam privacy realiseren. U kunt zelfs twee soorten Plissé combineren, waarbij u bijvoorbeeld een transparante en een verduisterende stof combineert.

Plissés met een kindveilige bediening

Binnen onze Plissé collectie hanteren we verschillende soorten bediening. Zo kunt u kiezen voor een plissé met koordbediening, een plissé met handgreep bediening of een plissé met kettingbediening. Maar ook een draaistang of een bedieningsstok behoren tot de mogelijkheden. De plissés met een ketting of koord bediening worden door ons voorzien van een kindveilige techniek. Dit zodat de koorden en kettingen op een kindveilige hoogte gehangen kan worden.
z14
Elektrische bediening voor uw Plissés

Voor extra bedieningsgemak kunnen de plisségordijnen ook worden voorzien van een 24 Volt motor. Alle motoren zijn voorzien van een geïntegreerde ontvanger waardoor de bediening altijd draadloos is. Indien gewenst kunnen meerder plissé gordijnen met een afstandsbediening aangestuurd worden, zowel gelijktijdig als afzonderlijk van elkaar.

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.