Gordijnen

Gordijnen, een luxe aanvulling voor uw interieur.

Gordijnen zijn sfeermakers,  maar ook zeer functioneel binnen uw interieur. Binnen de collectie van Euroblinds hanteren we 1250 verschillende stoffen waar u uit kunt kiezen. Onze leveranciers brengen continu de laatste ontwikkelingen op interieurgebied in kaart. Welke meubel-, vloeren- en wand- trends spelen er. Welke kleur is de trend van 2022. Welke dessins passen het beste bij het hedendaagse interieur.

EUROBLINDS

Verborgen techniek in onze stoffen.

De laatste technologische ontwikkelingen worden verwerkt door onze R&D mensen.  U ziet ze niet, maar de meest innovatieve garens en de laatste technieken, worden verwerkt in onze stoffen om tot de beste Gordijnstoffen te komen. Betere kleurechtheid, betere vochtbestendigheid. Vuilafstotend, brandvertragend. Warmte- en geluidsisolatie; al deze wensen en eisen spelen een belangrijke rol in de productontwikkeling van de gordijnencollectie van Toppoint.

z3

De vele confectie mogelijkheden van onze gordijnen op een rij.

Wilt u graag nieuwe gordijnen voor in uw interieur? Euroblinds heeft een breed scala aan confectie mogelijkheden. De enkele plooi is een mooie strakke basis; met de enkele retourplooi realiseert u een modern strak mooi vallend gordijn. Een dubbele- of dubbele retourplooi geeft een iets royale look. De Tri-plooi voor het betere klassieke werk. Ingeslagen Ring voor een stoer of landelijk uiterlijk. Snel opkomend is de ” Wave ” confectie; een echte Designlook. Kortom, vakmanschap ook in de verwerking van onze collectie.

Enkele-PlooiDubbele-Plooi-wave gordijnen

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.