Shutters

Shutters de Sfeermakers

Basswood / Ashwood

Shutters van Euroblinds zijn sfeervol en passen in ieder interieur. Door de lamellen van de houten binnenluiken te verstellen reguleert u de lichtinval. Onze Shutters zijn leverbaar in elke RAL kleur.

Shutters zijn geschikt voor alle typen ramen en verkrijgbaar in verschillende houtsoorten, stijlen en vormen. De raamshutters zijn vochtbestendig, isolerend en zijn zelfs mee te financieren in de hypotheek. De Basswood en Ashwood shutters die wij aanbieden zijn gemaakt van FSC gecertificeerd hout.

fsc-png

FSC – Hout

De shutters van Euroblinds worden geproduceerd van FSC gecertificeerd hout. Wij hechten veel waarde aan de natuur en willen op deze manier een steentje bij dragen. Met het FSC-keurmerk houden we rekening met ecologische, sociale en economische belangen.

shutter-kamer

Bediening

Bedienstok of Clearview

De shutters kan men handmatig bedienen met een bedienstok of clearview. De Bedienstok is zichtbaar en kunt u heen en weer bewegen. De clearview bediening heeft een onzichtbare aluminiumlat aan de achterzijde, zo kunt u de lamellen zelf van draai positie laten veranderen.

Verschillende lamelbreedtes

63mm, 89mm, 114mm

Er zijn 3 verschillende lamelbreedtes, namelijk: 63mm, 89mm en 114mm. Afhankelijk van de afmeting van uw raam wordt de lamelbreedte bepaald. Des te groter de lamelbreedte, des te meer lichtinval wordt er gecreëerd.

Montage profielen

Voor elk montage is er een oplossing.

Voor de shutters bieden wij verschillende frames aan, namelijk:frames voor op de dag montage( L frame ), half in de dag montage ( Z frame), erkerframes, (L frame of Z frame in combinatie met cornerpost) en Deco frames voor op de dag montage.

 

 Ook leveren wij prachtige Houten jaloezieën   Klik hier voor meer informatie

 

Wilt u ook meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op : 070-3250158     U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.