Paneel gordijnen

Paneelgordijnen zijn multifunctioneel

Paneelgordijnen zijn ideaal geschikt voor grote raampartijen zoals schuifpuien, openslaande deuren of grote hoge ramen. Wij bieden een zeer uitgebreid assortiment aan van verschillende kleuren, stofstructuren en ook in de afwerking kunt u veel maatwerk toepassen. Zo creëert u paneelgordijnen geheel naar wens en aansluitend op uw interieur.

z15

De afwerkingsmogelijkheden van paneelgordijnen

Creëer je eigen look en combineer eventueel meerdere paneelstoffen in één paneel. De stoffen waar u uit kunt kiezen zijn screenstoffen. Deze stofsoort heeft een energiebesparende werking en is daarentegen ook onderhoudsvriendelijk. Op het gebied van design is er nog de mogelijkheid om horizontale houten latjes tegen de panelen te laten plaatsen. Dit kan aan de onderzijde, bovenzijde en eventueel nog extra latjes die in de hoogte symmetrisch of asymmetrisch verdeeld kunnen worden over de panelen. Ook qua bediening zijn er meerdere mogelijkheden. Hierbij kunt u kiezen of u de paneelgordijnen handbediend of koordbediend wilt hebben. De bediening is daarnaast volledig geruisloos. Een ander groot voordeel, waardoor paneelgordijnen vaak bij hoge ramen worden toegepast, is omdat de panelen tot een hoogte van 3000 mm besteld kunnen worden.

z16

Paneelgordijn als scheidingswand gebruiken

Paneelgordijnen zijn uitstekend geschikt om op een eigentijdse, speelse wijze één ruimte op te delen in twee. Dit wordt ook wel roomdivider genoemd. De paneelgordijnen worden dan gebruikt als scheidingswand binnen een grotere ruimte. Paneelgordijnen als scheidingswand in een grotere ruimte komt dan ook steeds vaker voor. Doordat u de panelen heel gemakkelijk kunt verplaatsen en verschuiven bepaald u zelf de mate van de scheiding.

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.