Rolgordijnen

Rolgordijnen stof mogelijkheden

De rolgordijnen collectie van Euroblinds omvat een breed aanbod van verschillende stofkwaliteiten. Van licht doorlatend, tot verduisterend of van basic tot hoogwaardig. Door verschil van weving, stofdikte of coating laat elke stof een bepaalde hoeveelheid licht door. Zo hebben we ook screenstoffen binnen het stoffen assortiment beschikbaar. De stof is onderhoudsvriendelijk en heeft een vocht –en schimmelwerende functie. Hierdoor is de stof ook uitstekend geschikt voor de badkamer of keuken.

z7

Rolgordijnen voor dakramen

Door de vele mogelijkheden, zowel functioneel als decoratief, is er voor iedere situatie het ideale rolgordijn te vinden. Zo ook voor dakramen. Onze rolgordijn techniek zorgt ervoor dat het rolgordijn gemakkelijk schuin op te hangen is en het doek strak zal blijven hangen. Om ervoor te zorgen dat het rolgordijn optimaal verduisterend is, werken we het rolgordijn af met een aluminium omlijsting. Deze rolgordijnen zijn geschikt voor Velux® en Fakro® dakramen.

fakro-dak-1

Rolgordijnen voor extra grote raampartijen

Door middel van onze hoogstaande techniek zorgen wij ervoor dat ook grote raampartijen bekleed kunnen worden met raamdecoratie. Zo kunt u bij ons meerdere rolgordijnen aan elkaar laten koppelen. Dit betekend dat u tot maar liefst 8 meter breed kan overbruggen. De rolgordijnen kunnen dan samen bediend worden of apart van elkaar.

Elektrische rolgordijnen

Wilt u graag elektrische rolgordijnen hebben? Dat kan! De rolgordijnen worden dan voorzien van een draadloze bediening door middel van een afstandsbediening. Indien gewenst kunnen zelfs meerdere rolgordijnen met één afstandsbediening aangestuurd worden, zowel gelijktijdig als afzonderlijk.

rol ketting.jpg


De techniek van het rolgordijn tot in detail afgestemd

Standaard wordt de techniek van het rolgordijn volledig afgestemd op de kleur van het doek. Mocht u liever een bepaald onderdeel in een andere kleur willen, dan is dit ook mogelijk. Vraag na wat de mogelijkheden hierin zijn.

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.