Vouw gordijnen

Kies uit meer dan 1250 vouwgordijnstoffen

Binnen onze vouwgordijnen collectie hanteren we een brede en actuele collectie aan stoffen. De stoffencollectie bestaat uit meer dan 1250 stoffen. Zowel dichte, transparante, Inbetween en verduisterende stoffen zijn beschikbaar. Onze vouwgordijnen zijn echte sfeermakers en zijn uitermate geschikt voor vochtige ruimtes door onze unieke No Limits Stoffen.

z10

Exclusieve No Limits stoffen in onze collectie

De No Limits Stof is een unieke stofsoort binnen onze vouwgordijnen en gordijnen collectie. De stoffen komen van oorsprong uit de botenwereld, omdat het een beschermende werking heeft. De stof is namelijk vuilafstotend, vocht –en schimmelwerend. Doordat de “No Limits Stoffen” deze beschermende werking hebben, maakt het een perfecte stof voor vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken. No Limits Stoffen hebben een natuurlijke linnen en katoenen uitstraling, maar zijn daarnaast ook heel hightech. Dit omdat ze de hoogst haalbare kleurechtheid bevatten ( 8 op een schaal van 1-8 ). De luxe uitstraling van het vouwgordijn wordt extra versterkt door de polyacryl. Dit is namelijk een sterke, zachte vezel die veel op wol lijkt, hierdoor geven de vouwgordijnen een natuurlijke en warme sfeer aan uw interieur. De stoffen kunnen eenvoudig met een chloordoekje worden gereinigd en zijn daarnaast ook schitterend als gordijnen te verwerken en ter combinatie te gebruiken met vouwgordijnen.

z11

Hoogstaande confectie met de beste materialen

Vakmanschap: confectie met oog voor detail, gebruik makend van de beste materialen en onderdelen. Wilt u een strakke look creëren binnen uw interieur? Kies er dan voor om de baleinen aan de voorzijde te plaatsen. Bent u meer een liefhebben van een landelijke uitstraling? Dan adviseren we u om de baleinen aan de achterzijde te plaatsen. De baleinen zijn tevens gemaakt van aluminium en worden qua kleur volledig afgestemd op de stofkeuze. De vouwgordijnen kunnen daarnaast ook met een elektrische bediening gemaakt worden. Hierbij kunt u kiezen voor een individuele en/of centrale bediening.

 

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.