Interstil Railsystemen

PERFECTE OPLOSSINGEN
VOOR ELK RAAM

Inrichtingen weerspiegelen de individualiteit van de bewoners op een unieke manier. Daarbij vormen de ramen de brug tussen uw thuis en uw omgeving. Met het vormgeven van uw ramen benadrukt u de betekenis van lichtinval en uitzicht voor uw woonomgeving. De verschillende Interstil Railsystemen maken een Perfecte opstelling van uw gordijn mogelijk met unieke designproducten en geraffineerde technische oplossingen.

Leverbare kleuren :

  • Gematteerd aluminium
  • Edelstaal
  • Hoogglanzend chroom
  • Messing ( Niet bij alle rails )

Bent u nu benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Vul dan geheel vrijblijvend het contactformulier in onderaan deze pagina.

 

Hieronder tonen wij onze collectie:

KWADRATISCHE
BINNENLOOPSYSTEMEN

Het kwadraat. De basisvorm van de architectuur. Decent, slank en expressief tegelijk. De kwadratische binnenloopsystemen overtuigen door hun rechtlijnige vormgeving. Elegante dragers voor montage aan de wand of aan het plafond arrangeren de systemen op indrukwekkende wijze.

EUROBLINDS

EUROBLINDS

 

VLAKKE BINNENLOOPSYSTEMEN

Voor mensen met zelfbewustzijn. De interstil-vlakprofielen transporteren het vlak aansluitend design van uw woonomgeving naar uw venster. De constant verder ontwikkelde systemen, deels met bedekte loopkanalen, dragers en profielafsluitingen zorgen voor een opvallend en toch gereduceerd accent en zijn precies van deze tijd. Dat is puur design.

 

EUROBLINDS

EUROBLINDS

EUROBLINDS INTER 4

RONDE
BINNENLOOPSYSTEMEN

Een echt succesnummer. Verkrijgbaar in verschillende diameters passen de ronde binnenloopsystemen zich aan elke afmeting en situatie van de ruimte aan. Flexibele draagsystemen en een grote keuze aan briljante oppervlakken maken de systemen veranderbaar en zijn daardoor een perfect ophangmiddel voor uw stoffen – in elke woonomgeving.

 

EUROBLINDS

EUROBLINDS

EUROBLINDS

EUROBLINDS

BINNENLOOPSYSTEMEN
VOOR PLAFONDMONTAGE

Afscheid van de gewone rail. De interstil-plafondsystemen zijn perfect geschikt voor het ophangen van uw gordijnen aan het plafond. Markante draagsystemen of expressieve profielen met bedekte montage; de verschillende systemen bekoren door elegantie en onafhankelijkheid. Het gewone vindt u te weinig? Wij arrangeren uw gordijnen.

EUROBLINDS

EUROBLINDS

EUROBLINDS

EUROBLINDS

Meer weten?

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over deze railsystemen? Vul gerust het onderstaande formulier in of bel naar 070-3250158 dan doen wij ons best u zo snel mogelijk te kunnen helpen!