Uitval scherm

uitvalschermen Uitvalschermen

Dit is een veel toegepast scherm waar geen vrije doorloop onder het scherm gewenst is. Het geeft een perfecte bescherming tegen zonlicht en zonnewarmte. Door gebruik te maken van windvaste armen is dit scherm tegen redelijke windinvloeden bestand. Door de tegendruk van de veren wordt voorkomen dat het scherm opwaait. Voor elk raam is een passende maat leverbaar. Het frame is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium en kan daarnaast in iedere gewenst Ralkleur worden gemoffeld.

Deze slideshow vereist JavaScript.

CASSETTE UITVALSCHERM 90

Door de sluitende voorlijst wordt het doek beter beschermd tegen water en vuil dan bij type Extra. Ook dit scherm is door haar uitstraling niet dominerend boven een raam.

Dit type is leverbaar met een afgeschuinde en halfronde voorlijst.

Het cassette uitvalscherm 90 is leverbaar in een breedte van maximaal 4000 mm.

Het cassettescherm kan zowel handbediend als elektrisch worden geleverd, eventueel uitgebreid met een afstandbediening en/of zon-windautomaat.

somfy-wind

CASSETTE UITVALSCHERM 120

Het cassette uitvalscherm 120 is leverbaar in een breedte van maximaal 5000 mm en een maximale uitval van 2000 mm.

Dit type scherm is qua uitvoering vergelijkbaar met het cassette uitvalscherm 90, maar robuster en hierdoor geschikt voor hogere ramen omdat de kap meer doek kan bevatten. Dit scherm is standaard uitgevoerd met een afgeronde voorkap dat het scherm een sierlijk aanzicht geeft.

Wilt u meer weten neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op: 070-3250158
U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen.